Rotskärning, Fräsning

Rotskärning

I områden med stor växtlighet är det vanligt att rotsystem tar sig in i ledningar där de orsakar stopp och andra otrevligheter. En utförlig rotskärning gör att du slipper sådana bekymmer. 

 

 

 

Rotskärning och fräsning

Att ha stopp i rören är aldrig roligt. Skulle det dessutom vara rötter och rotsystem som är orsaken kan ledningen i värsta fall brytas sönder med översvämning som följd. Vi erbjuder två liknande tjänster som utan tvivlel kommer råda bot på dina problem.

 

Rotskärning

Vid en rotskärning rensar vi ditt system från rötter med en kombination av mekaniska verktyg och vatten. Efter att skärhuvudet rensat den angripna ledningen spolas rotresterna bort och kvar blir ett rent och fint ledningsnät.

 

Fräsning

Skulle stoppet bestå av hårdare material som fogmassa, betong eller flytspackel kan vi istället utföra en fräsning. Arbetsmetoden är den samma som vid rotskärning men vi använder oss av andra verktyg.

Tv-inspektion

Vi genomför alltid en grundlig tv-inspektion efter utförd rotskärning och fräsning. På så sätt kan vi kontrollera att problemet är åtgärdat och att allt ser bra ut. Vi lämnar ingenting åt slumpen. Vill du läsa mer om tv-inspektion och hur det går till?