Stamspolning, Spolning av stammar

Stamspolning

Har du problem med stammarna i din fastighet? Vi på VOAV erbjuder stamspolning som inte bara ger dig rena avlopp, utan också 5 års garanti. Boka stamspolning via oss och vi utlovar ett proffsigt utfört jobb och ordentlig spolning av stammar.

 

Stam 5 - förebyggande stamspolning

Det är alltid trevligt med nöjda hyresgäster, men dålig lukt, återkommande stopp, bubbelljud och bakteriehärdar vill ingen leva med. Därför erbjuder vi Stam 5, en förebyggande stamspolning med hela fem års garanti till alla fastighetsägare. Spolningen av stammarna rensar enkelt bort alla avlagringar och beläggningar, från vask till kommunstam. En effektiv stamspolning som är en investering!

Undvik problem med regelbunden rengöring

För att ledningarna ska fylla sin funktion och ha en lång livstid krävs det att du regelbundet spolar rent ditt system från fett och avlagringar. Du undviker då stora kostnader som vad stambyte, översvämning, stopp och fuktskador kan innebära.

 

God kommunikation vid stamspolning

I samråd med fastighetsägaren sker all kommunikation och avisering till hyresgästerna i god tid före vår ankomst. För att legitimera sig bär vår personal alltid synliga ID-kort IDO6.

Vi dokumenterar allt arbete och lämnar en redovisningsrapport efter avslutat uppdrag. Vid behov byter vi även vattenlås i samband med stamspolningen.